Een weloverwogen keuze

De keuze van buitenschrijnwerk is een belangrijke keuze in het traject dat u uittekent in het bouwen of verbouwen van uw woning of project. Hout heeft een zeer rijke en lange geschiedenis in het buitenschrijnwerk omdat het zich uitermate leent om verwerkt te worden. Door deze eigenschap zijn de mogelijkheden in houten buitenschrijnwerk bijna onuitputtelijk.

Hout is verder een natuurlijk product dat leeft. Dat geeft het buitenschrijnwerk een zeker karakter en authenticiteit. Zo vinden vele mensen dat ramen in hout een zekere rust en warmte uitstralen wat een gevoel van welbehagen creëert.

Als ervaren schrijnwerkerij vinden wij het onze taak om u goed te begeleiden. Zo zijn er veel mogelijkheden maar ook valkuilen. Elke houtsoort heeft zijn eigen specificaties (bv. duurzaamheidsklasse, isolatiewaarde, enz) waardoor het beter of minder goed geschikt is voor bepaalde doeleinden.

Kijk gerust eens verder op onze site in de verschillende onderdelen van buitenschrijnwerk of in onze online catalogus waar we via allerlei artikels zoveel mogelijk info bezorgen. Of kom eens langs, onze medewerkers gidsen u graag door dit traject.

 

Neem een kijkje in de verschillende onderdelen van ons buitenschrijnwerk: