Trappen op maat die jouw projecten dat trapje hoger tillen

De juiste houten trap is vaak de kers op de taart bij de bouw van villa's en je specialere interieurprojecten. Dat begrijpt onze schrijnwerkerij zeer goed.

Door onze jarenlange ervaring en grote aandacht voor ons innovatief machinepark in ons eigen atelier in Retie vertellen we je met trots dat we erin slagen om houten trappen op maat te maken voor elk bouwproject. Klopt, élk bouwproject. Speciaal, minder speciaal, klein, groot. En in de stijl die mooi aansluit bij jouw visie en de wensen van jouw klanten.

Jou nodigen we graag uit om even 👀 mee te kijken naar enkele trapprojecten.

Het Rubenshuis

Deze eiken draaitrap in het Rubenshuis in Antwerpen telt 72 treden. De uitdaging zat 'em in het feit dat het een gebogen spiltrap is met gebogen handgrepen.

De combinatie van onze hoogwaardige machine met kennis en manuren zorgt ervoor dat we zo'n pittigere opdracht tot een mooi resultaat kunnen uitwerken.

Even wat technischer voor de liefhebbers: De trappen zijn op een stalen constructie opgebouwd in ons atelier in Retie; daarna gedemonteerd en op de werf opnieuw opgebouwd en afgewerkt. De onderkant is uitgetimmerd en gefineerd.

Je massief houten trap helemaal op maat

Dat is onze meerwaarde voor jou als architect of bouwprofessional. Niet alleen omdat we dit technisch kunnen, maar ook omdat we heel graag meedenken met jou en je klanten.

Heb je iets speciaals in gedachten, zoek je een oplossing voor een uitdaging? 💡TIP: we brainstormen graag met je mee. Om je ongewoon trapproject te realiseren en de woondroom van je klant mee waar te maken.

Ook nog handig:

Wil je klant eerst de verschillende trapmogelijkheden met eigen ogen zien, ruiken en voelen, dan is die zeer welkom in onze showroom in Retie. We nemen graag de tijd om je klant te informeren en te adviseren.

Een afspraak in onze showroom maken, dat kan je klant makkelijk online.

Helemaal netjes afgewerkt

Trappen werken we af tot in de puntjes. Onze eigen plaatsers kennen de kneepjes van het vak. Hierdoor zijn je klanten ook zeker van de afgesproken timing.

En als de trap geplaatst is, krijgt die meteen de gewenste afwerking met olie of lak. Fijn voor jouw klanten.

En zeker zo fijn:

Je houten trap stemmen we af op het andere hout in het interieur

Als schrijnwerkerij is alle houten binnen- en buitenschrijnwerk ons vak. Je houten trap stemmen we af op het andere hout in je interieur. Denk maar aan binnendeuren, parket, houten ramen, ...

Zo creëren we samen voor je klant een interieur dat klopt. Een totaalplaatje op maat.

Wil je kennismaken?

Of een keertje mee door ons atelier en onze showroom lopen?

👉 Geef een seintje aan Dorien Wens. Via mail aan dorien@ronnywens.be of telefoon op 014 37 05 52, wat voor jou het makkelijkste is.

En we tillen houten trappen in je bouwproject een trapje hoger. 😉

ronny wens logo

Veldenstraat 5b
2470 Retie

Tel.: + 32 14 37 05 52
info@ronnywens.be

Welkom in onze showroom op afspraak

En ontdek de verschillende houtsoorten en mogelijkheden voor je massief binnen- en buitenschrijnwerk.

TIP: Reserveer je afspraak. Om je goed te informeren, maken we graag tijd voor jou.