Schrijnwerkerij Ronny Wens

Ongewoon in je houten woondroom

Dat is waarin we goed zijn bij Schrijnwerkerij Ronny Wens in Retie. Voor jouw huis maken en plaatsen we massief houten binnen- en buitenschrijnwerk op maat:

houten binnendeuren

binnendeuren

houten buitendeuren

buitendeuren

houten ramen

ramen

houten poorten

poorten

houten gevelbekleding

gevelbekleding

houten trappen

trappen

houten parket en laminaat

parket en laminaat

houten verandas

veranda's

Klopt, totaalprojecten in hout. Voor elke woningstijl.

Op die manier is alle hout van je woning - binnen én buiten - mooi op elkaar afgestemd. Stijlvol, natuurlijk en warm.

Zowel massief houten schrijnwerk voor moderne, strakke woningen als voor klassieke of rustieke stijl.

Niet alleen maken we je houten schrijnwerk, we plaatsen het ook volgens de regels van de kunst. Handig voor ons: controle en verantwoordelijkheid over het hele proces. Handig voor jou:

  • Zo heb je één aanspreekpunt.
  • En de garantie dat het totaalplaatje klopt.

Droom weg bij deze totaalprojecten in hout.

Ongewoon: ook speciale houten binnen- en buitenschrijnwerk

Ambachtelijk op een moderne manier

Wat je uitdaging in hout ook is, we gaan ze met plezier aan. De combinatie van jarenlange ervaring en ons innovatief machinepark maakt dat Schrijnwerkerij Ronny Wens ook ‘speciallekes’ tot een goed einde brengt. Denk maar aan bochtenwerk of afmetingen die afwijken van de standaard.

Ambachtelijk op een moderne manier. Bezieler en oprichter Ronny Wens legt uit: "Het voorbereidend werk gebeurt door onze computergestuurde CNC-machines. Als het machinewerk gedaan is, komt het manuele boven. Fantasietjes of speciale vormen zoals Napoleonhoeden of de wrong van een houten trap werken we af met de hand. Het is die mix die maakt dat we flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Met een mooi eindresultaat tot gevolg. Ook voor specialer binnen- en buitenschrijnwerk."

Familiebedrijf: stielkennis en zot van hout

familie Wens

Met meer dan 30 jaar op onze teller, zeggen we trots dat Schrijnwerkerij Ronny Wens gepokt en gemazeld is in het houtvak. Ons bedrijf is opgericht in 1986 door Ronny Wens en Lief. Ronny's liefde voor hout werkt aanstekelijk. Want ook dochters Dorien en Sofie en schoonzonen versterken dit hechte familiebedrijf.

Klop je aan bij Schrijnwerkerij Ronny Wens, dan mag je dus rekenen op een gemoedelijke en persoonlijke aanpak. Ontmoet ons team.

Al deze puzzelstukken samen maakt dat we vandaag een toonaangevende schrijnwerkerij in Vlaanderen zijn. Met als onderscheidend vermogen: ongewoon in jouw woondroom.

Showroom en eigen houtatelier

Alle massief houten schrijnwerk maken we in ons eigen atelier in Retie. Met de meest kwalitatieve houtsoorten, dat spreekt voor zich. En zoals hierboven verteld: met een continue investering in ons machinepark.

Hier ruik en voel je hout. Hier beleef je de liefde voor hout. Hoe ambacht en technologie samen gaan. Meer over ons atelier.

Eerst ons breed gamma aan massief houten binnen- en buitenschrijnwerk ontdekken? Reserveer een afspraak in onze showroom. Zo  nemen we graag de tijd voor een goed gesprek en je houten wensen. We vinden het nu eenmaal onze taak om je goed te begeleiden. Elke houtsoort heeft zo z'n eigen specificaties. denk bijvoorbeeld maar aan duurzaamheidsklasse, isolatiewaarde. Zo is de ene houtsoort dan ook beter geschikt voor binnenschrijnwerk, de andere voor buitenschrijnwerk.

Kortom, we helpen je graag de juiste keuze te maken. Wensen zijn er om vervuld te worden, toch?

ronny wens logo

Veldenstraat 5b
2470 Retie

Tel.: + 32 14 37 05 52
info@ronnywens.be

Welkom in onze showroom op afspraak

En ontdek de verschillende houtsoorten en mogelijkheden voor je massief binnen- en buitenschrijnwerk.

TIP: Reserveer je afspraak. Om je goed te informeren, maken we graag tijd voor jou.