Je nieuwe houten trap in 3D.

Je nieuwe trap is als het ware een wezenlijk onderdeel van je interieur. Zowel qua vormgeving als houtsoort. Sta je voor een trapkeuze en weet je graag hoe die trap er nu straks in ’t écht uitziet bij je thuis? Met onze 3D-tekening krijg je een heel realistisch beeld. Heerlijk ongewoon. 😉

Je trap is niet zomaar een functioneel element in je interieur. Het is een blijvend stuk. Belangrijk dus om vooraf voldoende stil te staan bij de vormgeving en de houtsoort. Modern en strak, conform de trend? Met of zonder kwartslag?

Sowieso is je houten trap maatwerk. Een echte Ronny Wens-trap maken we volledig op maat in ons productie-atelier in Retie. In massief hout. Om je een goed beeld te geven van hoe je trap past in en matcht met je interieur, ontvang je van ons een 3D-visualisatie.

3D foto van een houten trap 1

Denk je nu: ‘Hmm, zo’n 3D-tekening lijkt me interessant?’ Geef ons een seintje. En dan reserveren we graag de tijd voor jou in onze showroom om je trap te bespreken.

Houten trap 6

Want in onze toonzaal ontdek je de verschillende houtsoorten en afwerkingen. En we helpen je graag om de juiste keuze voor jouw interieur te maken:

Betontrap of volledig houten trap?

Een betontrap is handig in je bouwwerf. Mensen kiezen er vaak bewust voor om de trap later aan te kleden met hout. Hiervoor kan je ook bij ons terecht.

💡 Tip: Maar wist je dat het voor jou budgetvriendelijker is om meteen een volledig houten trap te plaatsen? Precies omdat we als producent en plaatser de trap from scratch kunnen bouwen. Zonder rekening te houden met iets dat er al is, het beton.

Sowieso, heel veel kan!

(De trap op de foto hier is een massief eiken trap.)

Massief eiken trap

Welke houtsoort voor je trap?

Mooi is dat de houtsoort perfect aansluit bij het andere hout of tegels in je interieur. Eik en beuk zijn nog altijd populair. Beuk voor wie het budget belangrijk is. Eik geeft je dan weer meer mogelijkheden naar behandeling toe. Met een kleurbijts zorgen we voor de juiste kleur. Zodat alle hout van je woning mooi op elkaar afgestemd is. Stijlvol, natuurlijk en warm.

Eerst zien hoe je houten trap straks past in jouw interieur?

Ja, een tekening van mijn houten trap in 3D graag.

En maak de juiste keuze voor je trap met een gerust hart. We helpen je graag je woondroom te realiseren.

ronny wens logo

Veldenstraat 5b
2470 Retie

Tel.: +32 14 37 05 52
info@ronnywens.be

Welkom in onze showroom op afspraak

En ontdek de verschillende houtsoorten en mogelijkheden voor je massief binnen- en buitenschrijnwerk.

TIP: Reserveer je afspraak. Om je goed te informeren, maken we graag tijd voor jou.